Categorii
Uncategorized

SUPĂ DE USTUROI

Rețete culinare pe înțeles.

Rețete de supe.

Rețete pentru cardiaci și hipertensivi.

supa-de-usturoi-1

 
500-600 g roșii(sau 2 cutii mici de roșii în bulion), 2 căpățâni de usturoi, 2 cepe, 2 rădăcini de pătrunjel, 2 linguri ulei, piper, 3 frunze prospete de busuioc
  • Se curăță roșiile de pieliță și se taie în două. Se curăță usturoiul, ceapa și rădăcinile de pătrunjel.
  • Roșiile, usturoiul, ceapa și pătrunjelul se pun la fiert cu uleiul, în puțină apă. După ce au fiert bine se pasează sau se dau prin blender, împreună cu frunzele de busuioc. În același timp cu legumele, dar separat, se pun la fiert 2 l de apă.
supa-de-usturoi-2
supa-de-usturoi-3
  • Se adaugă legumele pasate în cei 2 l de apă clocotită și se mai dau într-un clocot.
  • Această supă se servește cu crutoane, adăugând și piper după dorință.

O bucătărie bună și un vin bun fac Raiul pe Pământ !

Ai putea să mai încerci, dintre rețetele de borșuri, ciorbe, supe fără carne:

28 de răspunsuri la “SUPĂ DE USTUROI”

Dacă ți-a plăcut, spune-mi și mie!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.