Categorii
Ungaria - Budapesta

PAPA BUN LA BUDAPESTA

Ungaria – Budapesta

Impresii de călătorie

papa-bun-la-budapesta
Se spune că amintirile frumoase sunt comori de neprețuit. Dacă-i pe așa, atunci pot spune că am adunat și ceva comori…culinare!

Făceam pentru prima oară turism în Budapesta și nu știam nimic despre localurile din zona hotelului. Am luat-o și noi de-a lungul unei străzi, la capătul căreia văzusem vreo două-trei firme de local. La primul era întuneric beznă și a apărut dintr-un fund de odaie un cetățean întunecat și el. Ne-a luat cu fiori și am tulit-o la lumină. La al doilea era afișată o prea frumoasă listă de bucate cu niște prețuri astronomice. Era restaurantul unui hotel cu prea mult ștaif ! Ei, dar la al treilea ne-a plăcut.
localul-cu-papa-bun-de-la-budapesta
Micuț, intim, un local familial făcut ingenios dintr-o singură încăpere mare și relativ înaltă. O platformă de scânduri și bârne solide realiza un etaj interior, cu pereții vesel pictați, cu mese rustice, foarte frumos aranjate. Mâncarea însă, papa bun cum i-am zis eu, a fost lucrul cel mai reușit din local !
papa-bun-fara-capacel

Urmarea aici

38 de răspunsuri la “PAPA BUN LA BUDAPESTA”

După ce ieșiți din municipiul Alba-iulia, mergând spre Cluj, pe dreapta drumului european veți vedea un han. Și acolo au ciorba în paine, insa pâinea românească este mult mai buna. 🙂

Apreciază

Dacă ți-a plăcut, spune-mi și mie!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.