Categorii
animale

”FETELE” (1)

Animale
kory 2
Am să vă spun, în cuvinte și imagini, povestea celor două ”fete” ale noastre. Când o voi încheia, veți înțelege de ce am spus-o.

Era într-o zi de vară a anului 2012, la puțin timp după ce ne mutasem în complexul rezidențial în care locuim acum. Un vecin dintre puținii vecini pe care îi aveam pe atunci a venit la noi și ne-a chemat să vedem ceva. În șanțul din spatele caselor cineva aruncase cinci cățeluși în vârstă de vreo două-trei luni. Patru erau cenușii și foarte pufoși, al cincelea (de fapt ”a cincea”) era alb cu galben și puțin negru, cu blana linsă.
De îndată ce ne-am apropiat, cei patru au tulit-o în tufele din șanț. Îndrăzneață, cea care avea să se numească Kory (prescurtare de la korytsaky = fetița, în limba greacă) a fost singura care s-a apropiat de noi și a început să se joace la picioarele mele. Vecinul era însoțit de un uriaș câine mioritic, dar ei nu i-a păsat de mărimea lui și s-a dus să îl miroasă, curioasă. Am adoptat-o imediat și a început o nouă viață și pentru noi și pentru ea.
kory 1
Kory la veterinar, la primul vaccin din viața ei

 

Obosită după cosit!
kory 4
Cu noua jucărie
Cu perna ei
kory 6
Cerându-se în brațe!
Urmarea aici

10 răspunsuri la “”FETELE” (1)”

Ce drăgălașă e! V-a ales cu toată inimioara ei de cățel și de aceea știe că este cu adevărat un membru al familiei. Oricât de frumoși ar fi câinii de rasă, acești simpatici cățeluși sunt, de multe ori, mai devotați decât toți „rasații”. Mai ales când au fost salvați de către oameni buni. Pentru că…nu uită niciodată!
Să vă trăiască fetele și să vă bucure fiecare zi cu giumbușlucurile lor amuzante! 🙂

Apreciază

Dacă ți-a plăcut, spune-mi și mie!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.