ROCK SALADE

20200219_131621

o caserolă cu rucola, câteva bucăți de roșii conservate în ulei, o lingură de parmezan ras, ulei de măsline, oțet balsamic.

20200219_125920

Prepararea salatei se face cu o oră înainte de a fi consumată.

20200219_125349

Verifică pe ambalaj dacă rucola necesită sau nu spălare, în comerț există ambele variante. Firește, dacă necesită spălare, începi cu această operațiune. Dacă frunzulițele au coadă lungă, tai-o în câteva bucățele, altfel este neplăcut la mestecat.

20200219_130518

Taie roșiile în bucățele.

Pune rucola în castron, toarnă uleiul și oțetul balsamic și amestecă bine. De regulă nu este necesară sarea, parmezanul fiind destul de sărat.

Presară parmezanul deasupra, așează bucățelele de roșii și salata este gata. Dă-o la frigider și peste o oră va fi numai bună de mâncat!

O bucătărie bună și un vin bun fac Raiul pe Pământ!

Categorii: salate | Etichete: , , | 4 comentarii

Navigare în articol

4 gânduri despre „ROCK SALADE

  1. O voi încerca şi eu, mulţumesc! Îmi plac toate ingredientele, sigur e tare bună.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Si eu am in meniu mai multe salate cu rucola, batavia, baby soanac.
    Reteta asta cu parmezan imi place pentru ca gustul putin amarui dat de rucola este cumva indulcit de branza sarata.

    Apreciat de 1 persoană

Dacă ți-a plăcut, spune-mi și mie!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat: