UNA PE ZI (19) Cui prodest?

descărcare (1)

Prietenului omenirii, B.G., i-a venit o altă idee genială. În loc să contribuie la reducerea emisiei de noxe, care au ca efect încălzirea globală, și-a făcut planul să întunece Soarele, ca să nu ne mai încălzească, dar nici să nu ne mai lumineze. Cum? Așa: să împrăștie în toată atmosfera globului pământesc praf de cretă. Da, da. Carbonat de calciu, adică. El va împiedica razele soarelui să ajungă pe Pământ, evitând, cică, încălzirea globală.

Urmări? Ca să ne dăm seama ne sunt suficiente cunoștințele din gimnaziu. Întâi vor muri plantele verzi, care nu pot trăi fără lumina necesară fotosintezei. Nemaifiind plante vor muri apoi animalele, în ordinea lor din lanțurile trofice. După animale, cine va urma?… Deci se va atinge obiectivul lui B.G. și a celor din ceata lui de a reduce populația Terrei.

Nu numai atât, dar oamenii supraviețuitori (câți vor mai fi) se vor hrăni cu carnea artificială, produsă ghici de cine?… Și fiindcă praful de cretă îi va îmbolnăvi de boli bronho-pulmonare, astm și altele, vor cumpăra medicamente tot de la el. Ca și cei care vor face cancer de piele, fiindcă praful ăla va distruge stratul de ozon care oprește razele ultraviolete să ajungă la noi în cantitate mare și să producă teribila boală.

Sursa

Categorii: Una pe zi | Etichete: , , , | 7 comentarii

Navigare în articol

7 gânduri despre „UNA PE ZI (19) Cui prodest?

 1. Nu-mi vine să cred. Prietenul ăsta atât de modest și generos în donații?!

  Apreciază

 2. Vaaai! Cum sa fie nemultumiti unii pentru probabila distrugere a planetei?! Habar n-au ce spun! Nu vor sa asculte „specialistii” care stiu ce e mai bine pentru furnicutele lucratoare…. E bun praful de creta: creste temperatura corpului si furnicutele devin mai rezistente la frigul care va fi. Of! Ce oameni rai!
  Lasand gluma la o parte: chiar si cand „va lasa mostenire” ideile lui crete tot rau va fi – „mostenitorii” lui vor vrea tot bani, vor avea placerea sa se joace de-a Dumnezeu in continuare. Asta cauta „senzatii tari” pe care nu le mai poate obtine ca cei tineri – cei din jurul lui ii fac jocul si-i papa banii.

  Seara linistita iti doresc, Zina draga! ❤️

  Apreciază

 3. Hornet Natalia

  Imi trecea prin creieras urmatoarea propunere :sa doneze fiecare om din lumea noastra pamanteasca,
  o suma infima,cu care sa se achizitioneze o insulita stancoasa in zona Antarcticii,cu un turn,fara ferestre,dotat cu roboti (fara nici un om !),care sa-l aiba in grija pe BG,hranindu-l cu friptura sintetica,
  cu garnitura de…pilaf de creta !

  Apreciat de 1 persoană

Dacă ți-a plăcut, spune-mi și mie!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat: